Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Poliisin ennalta estävän toiminnan strategia ENSKA. Toimeenpanoraportti 2019
Julkaistu

04.05.2020

ISBN

978-952-324-629-4

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-324-629-4

Asiasanat ja teemat

ennaltaehkäisy, poliisitoimi, poliisilaitokset, raportointi, rikostorjunta

Sivumäärä

62

Info

Poliisin kansallinen ennalta estävän toiminnan strategia valmisteltiin sisäministeriön johdolla yhteistyössä Poliisihallituksen, poliisilaitosten ja keskeisten sidosryhmien kanssa ja vahvistettiin sisäministeriön toimesta joulukuussa 2018 (SM julkaisuja 2019:3). Poliisin ennalta estävän toiminnan strategian tavoitteet ja toimeenpano liittyvät pääministeri Marinin hallitusohjelman toimeenpanoon. Tähän raporttiin on koottu tiedot siitä, miten poliisin ennalta estävän toiminnan strategiaa on toimeenpantu vuonna 2019. Raportti perustuu poliisilaitosten, KRP:n ja Poliisiammattikorkeakoulun toimittamiin tietoihin. Ennalta estävän toiminnan strategian toimeenpanoa koskevat kirjaukset on liitetty sisäministeriön ja Poliisihallituksen väliseen tulossopimukseen, joka on poliisihallinnon keskeinen ohjausasiakirja. Strategian mukaista toimintaa on toteutettu. Kehittämistarpeista tärkeimpiä ovat analyysitoiminnan ja tietoon perustuvan toiminnan vahvistaminen sekä tulosten seurannan ja arvioinnin parantaminen. Raportti sisältää kehittämisehdotuksia.

Hinta

20,00 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)gov.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy