Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Covid-19 epidemian kehittyminen Suomessa : Lyhyen aikavälin skenaarioita varautumista varten
Julkaistu

17.02.2021

ISBN

978-952-383-800-0

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-383-800-0

Asiasanat ja teemat

koronavirukset, skenaariot, varautuminen, tulevaisuus

Sivumäärä

35

Info

Tässä muistiossa kuvataan kolme skenaariota COVID-19-epidemian kehittymisestä Suomessa. Skenaarioissa tarkastellaan epidemiologisen tilanteen kehittymistä sekä sen taloudellisia ja sosiaalisia vaikutuksia. Skenaariot eivät ole ennusteita vaan karkeita ja yksinkertaistettuja vaihtoehtoisten kehityskulkujen kuvauksia. Tarkastelutaso on strateginen, eikä muistiossa käsitellä toimenpiteitä yksityiskohtaisesti. Tarkoitus on tukea hallitusta strategisessa päätöksenteossa ja vaihtoehtojen punninnassa.

Skenaarioissa tarkastellaan ajanjaksoa joulukuusta 2020 kesäkuun loppuun 2021. Suomen tilanne vuoden 2020 lopussa on noudattanut samankaltaista kiihtyvää kehityskulkua kuin muissa Euroopan maissa on syyskaudella nähty, mutta huomattavalla viiveellä ja muita maita selvästi hitaammin kehittyen. Virusta on väestössä koko maassa, mutta ilmaantuvuus on yhä EU:n keskiarvoa selvästi alhaisempi.

Hinta

20,00 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)vnk.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy