Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Suurtapahtumastrategia 2023–2033 : Elävä ja kansainvälisesti kiinnostava suurtapahtumien Suomi
Julkaistu

15.03.2023

ISBN

978-952-383-998-4

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-383-998-4

Asiasanat ja teemat

tapahtumat, tapahtumatuotanto, kulttuuri, liikunta

Sivumäärä

20

Info

Suurtapahtumastrategian ensisijaiset tavoitteet keskittyvät tapahtumien tunnettavuuden ja kasvumahdollisuuksien vahvistamiseen. Työryhmä tunnisti keskeisiksi kehittämiskokonaisuuksiksi yhteistyön kehittämisen, rahoituksen, kasvun vauhdittamisen, työvoiman, osaamisen ja koulutuksen sekä tapahtumien infrastruktuurin.

Suurtapahtumastrategiassa esitetään suurtapahtumien vahvistamisen visio ja ehdotetaan toimenpiteitä. Olemassa olevia kotimaisia tapahtumia tulee vahvistaa ja uusien kehittymistä tukea. Lisäksi ulkomaisten tapahtumien houkuttelemiseen Suomeen tarvitaan lisäpanoksia.

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö asettivat elokuussa 2022 työryhmän, jonka tehtävänä oli laatia ehdotus suurtapahtumastrategiaksi. Työryhmässä oli edustettuina laaja-alaisesti tapahtuma-alan toimijoita.

Hinta

19,80 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)gov.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy