Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Anvisning om miljöskydd vid husdjursskötsel
Julkaistu

14.07.2021

ISBN

978-952-361-404-8

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-361-404-8

Asiasanat ja teemat

jordbruk, miljöskydd, husdjursproduktion, övervakning, husdjursskötsel

Sivumäärä

131

Info

Syftet med anvisningen om miljöskydd vid husdjursskötsel är att främja att de nationella miljöskyddsmålen för husdjursskötsel uppfylls genom enhetliga förfaranden och tolkningar. Anvisningen är avsedd för de tillstånds- och tillsynsmyndigheter som avses i miljöskyddslagen samt för kännedom till intressegrupper. Anvisningen ersätter anvisningen om miljöskydd vid husdjursskötsel från 2010.

Anvisningen har utarbetats utifrån miljöskyddslagen. I anvisningen ingår en beskrivning av den lagstiftning som ska tillämpas på verksamheten samt rekommendationer och tillämpningsanvisningar. I anvisningen redogörs för en god miljöskyddsnivå vid husdjursskötsel. Anvisningen bygger på principen om bästa tillgängliga teknik (BAT) och principen om bästa praxis från miljösynpunkt (BEP).

Hinta

39,00 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)gov.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy