Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Seutukaupunkiohjelman toimeenpano-ohjelma 2020–2022
Julkaistu

26.06.2020

ISBN

978-952-327-509-6

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-327-509-6

Asiasanat ja teemat

alueet, aluekehitys, aluepolitiikka, kunnat, koulutus, työllisyys, innovaatiot, seutukaupunki

Sivumäärä

40

Info

Pääministeri Antti Rinteen ja myöhemmin pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelmassa todetaan, että "toteutetaan seutukaupunkiohjelma ja tuetaan seutukaupunkien yhteisten kehittämisstrategioiden laadintaa ja verkostomaista toimintaa".

Seutukaupunkiohjelman toimeenpano-ohjelma rakentuu omaehtoiselle kehittämiselle, sopimukselliselle kumppanuudelle sekä verkostokehittämiselle. Toimeenpano-ohjelman rakentamiseksi valmisteluryhmä on tarkastellut kesällä 2018 julkaistun seutukaupunkiohjelman toimenpiteitä ja analysoinut ne. Osa toimenpiteistä on päivitetty vastaamaan nykyistä eli niissä on otettu huomioon seutukaupunkiohjelman julkaisemisen jälkeen tapahtunut kehitys sekä hallitusohjelma. Seutukaupunkiohjelman toimeenpano-ohjelma sisältää myös uusia avauksia, joilla pyritään tukemaan seutukaupunkien elinvoimaa ja menestystä osana suomalaista kaupunkipolitiikkaa.

Työ- ja elinkeinoministeriön yhteyshenkilö: Katja Palonen, katja.palonen@tem.fi, puh. +358 295 047 071

Hinta

20,00 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)gov.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy