Valtioneuvoston verkkokirjakauppa

 

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet. Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa
Kuva

Tuomioistuinten työtilastoja vuodelta 2019

Julkaistu:23.03.2020
ISBN:978-952-259-912-4
URN:http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-259-912-4
Asiasanat ja teemat:tuomioistuimet, tilastointi, työmäärä
Sivumäärä:492
Info:

Tässä julkaisussa olevat asiamäärätilastot on tuotettu suoraan tuomioistuinten tietojärjestelmistä sekä osin kyselyjen pohjalta. AIPA-järjestelmässä käsitellyt asiat on päivitetty vain käräjäoikeudet: saapuneet, ratkaistut, vireillä olevat asiat ja käsittelyajat vuonna 2019 -taulukkoon. Muissa taulukoissa olevat asiamäärät ovat ilman AIPA järjestelmässä käsiteltyjä asioita. Julkaisu on laadittu lähinnä hallinnolliseen käyttöön työmäärien seuraamista varten.

Tuomioistuinten asiamääräkehitys on esitetty liitetaulukossa 4

The development in the number of cases in different courts is presented in annex 4.

Mukana on myös muita tilastoja tuomioistuinten toimintaan vaikuttavista seikoista mm. henkilötyövuosista. Tilastokeskuksen julkaisemina tuomioistuintilastot löytyvät vuoteen 2013 saakka internetistä osoitteesta:

http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/

Tilastokeskus ei tuota enää nimikekohtaisia tilastoja vuodesta 2014 lukien. Tämän julkaisun taulukkoliitteissä on esitetty tuomioistuinten nimikekohtaisia tilastoja.

Tilastokeskuksen oikeustilastot (mm. tuomitut rangaistukset) löytyvät osoitteesta:

http://www.tilastokeskus.fi/til/oik.html

Hinta:113,00 €
 
»Valtioneuvoston julkaisuarkisto