Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Kansallinen väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn toimenpideohjelma 2019–2023 : Periaatepäätös 19.12.2019
Julkaistu

19.02.2020

ISBN

978-952-324-311-8

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-324-311-8

Asiasanat ja teemat

Sisäinen turvallisuus, väkivaltainen radikalisoituminen, ekstremismi, ennalta ehkäisy, ääriliikkeet

Sivumäärä

91

Info

Väkivaltainen radikalisoituminen ja ekstremismi on rajat ylittävä uhka turvallisuudelle, turvallisuuden tunteelle, ihmisten hyvinvoinnille ja osallisuuden tunteelle, demokratialle sekä ihmis- ja perusoikeuksille.

Kansallinen väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn toimenpideohjelma on valmisteltu laajassa yhteistyössä viranomaisten (kansalliset ja paikalliset viranomaiset), järjestöjen, yhteisöjen ja tutkijoide nkanssa.

Toimenpideohjelmassa on otettu huomioon edellisen, vuonna 2016 vahvistetun toimenpideohjelman ulkopuolisen arvioinnin tulokset ja suositukset, jotka julkaistiin huhtikuussa 2019. Ohjelmassa on määritelty tavoitteet sekä toiminnan kohdealueet ja toimenpiteet. Lisäksi ohjelmassa on määritelty toimenpiteet, joilla poliisi, vastaanottokeskukset, sosiaali- ja terveystoimi sekä opetustoimi kehittävät valmiuksiaan ennalta ehkäistä väkivaltaista radikalisoitumista.

Hinta

35,20 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)gov.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy