Valtioneuvoston verkkokirjakauppa

 

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet. Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa
Kuva

Hallituksen lainsäädäntöohjelma: Suunnitelma vaalikauden 2019–2023 keskeisistä lainsäädäntöhankkeista

Julkaistu:19.02.2020
ISBN:978-952-287-833-5
URN:http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-287-833-5
Asiasanat ja teemat:säädösvalmistelu, hallitusohjelmat, lainsäädäntöohjelma
Sivumäärä:56
Info:

Hallituksen lainsäädäntöohjelmassa on alustavat tiedot hallitusohjelmaa keskeisesti toteuttavista ja muista keskeisistä lainvalmisteluhankkeista vaalikaudella 2019–2023.

Hallituksen lainsäädäntöohjelma tavoitteena on luoda kokonaiskuva hallituksen lainsäädäntötyöstä hallituskaudella. Ohjelman on hallitusohjelmaa tarkentava yleistasoinen suunnitelma, joka täsmentyy vuosittaisessa suunnittelussa. Hallitus arvioi ohjelman toteutumista ja sen mahdollisia muutostarpeita säännöllisesti. Ohjelma päivitetään vuosittain. Tarkemmat tiedot yksittäisistä lainsäädäntöhankkeista ovat saatavilla valtioneuvoston hanketietojärjestelmässä.

Tiedot hallitusohjelmaa toteuttavista laajakantoisista lainvalmisteluhankkeista on esitetty pääministeri Marinin hallitusohjelman ilmiökokonaisuuksittain. Lisäksi ohjelmassa on esitetty omina kokonaisuuksinaan ministeriöiden muut merkittävät lainvalmisteluhankkeet, jotka eivät suoraan kytkeydy hallitusohjelmaan sekä kooste vireillä olevista keskeisistä EU-säädöshankkeista, joiden toimeen- tai täytäntöönpanoon liittyy laajoja kansallisen lainsäädännön muutostarpeita vaalikaudella.

Hinta:20,00 €
 
»Valtioneuvoston julkaisuarkisto