Haku

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet.

Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa.

Siirry ostoskoriin »

Toimitusehdot | Yhteydenotto

Kuva
Hallituksen lainsäädäntöohjelma: Suunnitelma vaalikauden 2019–2023 keskeisistä lainsäädäntöhankkeista
Julkaistu

19.02.2020

ISBN

978-952-287-833-5

URN

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-287-833-5

Asiasanat ja teemat

säädösvalmistelu, hallitusohjelmat, lainsäädäntöohjelma

Sivumäärä

56

Info

Hallituksen lainsäädäntöohjelmassa on alustavat tiedot hallitusohjelmaa keskeisesti toteuttavista ja muista keskeisistä lainvalmisteluhankkeista vaalikaudella 2019–2023.

Hallituksen lainsäädäntöohjelma tavoitteena on luoda kokonaiskuva hallituksen lainsäädäntötyöstä hallituskaudella. Ohjelman on hallitusohjelmaa tarkentava yleistasoinen suunnitelma, joka täsmentyy vuosittaisessa suunnittelussa. Hallitus arvioi ohjelman toteutumista ja sen mahdollisia muutostarpeita säännöllisesti. Ohjelma päivitetään vuosittain. Tarkemmat tiedot yksittäisistä lainsäädäntöhankkeista ovat saatavilla valtioneuvoston hanketietojärjestelmässä.

Tiedot hallitusohjelmaa toteuttavista laajakantoisista lainvalmisteluhankkeista on esitetty pääministeri Marinin hallitusohjelman ilmiökokonaisuuksittain. Lisäksi ohjelmassa on esitetty omina kokonaisuuksinaan ministeriöiden muut merkittävät lainvalmisteluhankkeet, jotka eivät suoraan kytkeydy hallitusohjelmaan sekä kooste vireillä olevista keskeisistä EU-säädöshankkeista, joiden toimeen- tai täytäntöönpanoon liittyy laajoja kansallisen lainsäädännön muutostarpeita vaalikaudella.

Hinta

20,00 €

Valtioneuvoston kanslia | Valtioneuvoston hallintoyksikkö · julkaisutuotanto(at)vnk.fi | vnk.fi · Palvelun tuottaa PunaMusta Oy