Valtioneuvoston verkkokirjakauppa

 

Voit tilata Valtioneuvoston verkkokirjakaupasta ministeriöiden sarjajulkaisuja. Esittelemme tällä sivulla uusimmat tuotteet. Kaikki julkaisusarjojen julkaisut ovat haettavissa ja luettavissa sähköisinä julkaisuarkisto Valtossa
Kuva

Suomalaisten mielipiteitä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, maanpuolustuksesta ja turvallisuudesta

Julkaistu:29.01.2020
ISBN:978-951-663-073-4
URN:http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-663-073-4
Asiasanat ja teemat:ulko- ja turvallisuuspolitiikka, maanpuolustus, turvallisuus
Sivumäärä:76
Info:

Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS on valtioneuvoston eduskunta-vaalikaudeksi asettama pysyvä parlamentaarinen komitea, joka hallinnollisesti toimii puolustusministeriössä. Parlamentaarisesti nimettyjen jäsenten lisäksi suunnittelu-kunnassa on jäsenet valtioneuvoston kansliasta, ulkoministeriöstä, sisäministeriöstä, puolustusministeriöstä, opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Pääesikunnasta, Yleisradiosta, STT Suomen tietotoimistosta, Suomen Journalistiliitosta, Medialiitosta, Maanpuolustus-korkeakoulusta sekä Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskuksesta.

MTS selvittää muun muassa suomalaisten turvallisuuspoliittisia mielipiteitä ja asenteita sekä niihin vaikuttavia tekijöitä. Vuosittain MTS tekee ainakin yhden laajan, koko Suomen aikuisväestön kattavan haastattelututkimuksen. Kysymykset liittyvät ulko- ja turvallisuus-politiikan teemoihin sekä maanpuolustukseen. Osa kysymyksistä muodostaa yhtenäisen aikasarjan jo 1960-luvulta lähtien. MTS:n tekemät mielipidetutkimukset ovat julkisia ja kaikkien käytettävissä.

Hinta:32,00 €
 
»Valtioneuvoston julkaisuarkisto